CONVIETUIRE IMPOSIBILA

CONVIETUIRE IMPOSIBILA

0 192

?


?


Dupa anumite critici aduse comportamentului unei parti a tiganilor cu care trebuie sa traim in concetatenie m-am pomenit tras de urechi de unii cititori, cu toate ca am subliniat: nu toti sunt detestabili, ci doar o parte a etniei Si, de fiecare data, am aratat si care este aceasta parte si cu ce se ocupa ea.


Cu riscul de a intra in dizgratia unei parti a cititorilor, voi continua sa-mi sustin parerile si, datorita ultimelor evenimente, sa devin mai dur.


?


Ieri a murit o italianca din Roma in urma violului si loviturile primite din partea unui tigan din Romania, pripasit prin Italia ca sa fure, sa talhareasca si sa comita alte fapte antisociale.


?


La noi asemenea fapta se pedepseste cu pana la 25 de ani inchisoare. Sunt curios cat va primi cel retinut de politia italiana drept prezumtiv faptas, in caz ca se dovedeste vina. Banuitul inca sustine ca i-a luat femeii doar poseta. Chiar si asa sa fie, ce cauta sa-i ia poseta ?


Se spune ca si tiganul e om. Da, asa este ! Cand il vezi de departe. Caci datorita unei sume de intamplari – ca cea de mai sus, de pilda – este bine sa te feresti de el cand iti este in apropiere. Sau sa-i dai la cap, pana nu te “aranjaza” el.


Iar faptul ca romanii sunt din ce in ce mai detestati in partea occidentala a Europei se datoreaza tocmai actiunilor acestei etnii perverse, care nu vrea sub nici o forma sa se incadreze in mersul normal al societatii. Caci infractiunile cetatenilor romani in Apus sunt comise in majoritate covarsitoare de tigani. De la cersetorie – si cand tiganul cere, este ca raia – la furt si talharie, incendiere si,in general, nerespectarea normelor de convietuire civilizata.


?


Ce sa ajuti, cand ei vor doar pomana?


Ce sa integrezi cand sefii lor declara ca ei se supun doar legilor proprii?


?


Si nu a avut dreptate maresalul Antonescu?


?


Dan Bota ?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.