IN GOANA CALULUI

IN GOANA CALULUI

0 209


Guvernul Tariceanu se afla (inca) pe cai si are multe probleme de rezolvat. Probleme reale sau artificiale, inventate mai ales de palatul vecin si concurent, dar si de ceilalti neprieteni de conjunctura.


Azi guvernul liberalo-semimaghiar din Romania va trebui sa studieze amendamentele celorlalte partide politice ce acestia le doresc introduse in legea uninominalului si sa hotarasca pe care le accepta, in cadrul asumarii raspunderii.


Printre cei care n-au facut economie la hartie se evidentiaza partidul nehotaratului Geoana. PSD a prezentat nu mai putin de peste o suta de amendamente si din ele rezulta doar graba, nehotarare si derivatele acestora. Caci ele se contrazic si ce scrie la prima pagina este departe de epilog. Se pare ca aceste amendamente au fost concepute de un grup de activisti tinuti fiecare flamand si insetat in cate o camera separata, ca un grup de infractori ce trebuie sa dea la politie? “extemporalul”. ???????????


Conservatorii doresc o distribuire echitabila a mandatelor in judetele in care romanii sunt minoritari ca numar al populatiei. Solicitarea imi pare normala si logica.


Ce vrea UDMR-ul va imaginati, asa ca nu mai are rost sa comentez


PRM-ul Vadimului nu vrea niciuna din jucariile puse la bataie si a inceput sa calareasca niste cai verzi de pe pereti.


Iar PD-ul basescian vede numai la lumina Micului Licurici, cu voltaj cat un bec de buda dintr-o carciuma de mahala.


Apoi liberalo-maghiarii – si astia se vor lua la harta si de gat intr-o zi ! – isi vor asuma raspunderea si vor sta trei zile in post negru, ca sa vada daca se introduce vreo motiune de cenzura sau nu. Dar pentru asa ceva, cu reusita, nu prea vad perspective.


Dupa care urmeaza semnatura basbuzucului cotrocenist. Dar daca acestuia i s-a uscat cerneala in calimara – prea multa nici nu e, o confirma vorba si portul individului – legea va fi returnata. Si mieunatul leilor cu cap de musca se va auzi din nou in variante pe aceiasi? tema.


?


In ce priveste data de 25 noiembrie, se prevad alegeri separate pentru europarlamentari si pentru referendum, Vor fi sectii si comisii distincte ca nu cumva sa se amestece vrerea natiunii cu vrerea basesciana.


?


Deci alti bani si alta distractie pe spinarea noastra.


?


Dan Bota


???????????????????????

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.