Expozitie de pictura la Reduta

Expozitie de pictura la Reduta

0 240

Centrul Cultural „Reduta” a gazduiesteo expozitie de pictura a lui Christian Lucian Hamsea, artist plastic nascut la Brasov, actualmente docent pentru pictura la Universitatea „Erlangen” din Nurnberg.


?


Expozitii personale


Christian L Hamsea nascut in 1962 la Brasov a gasit de mic copil drumul artei. A absolvit studiul de arta plastica la Academia de Arte Plastice din Nurnberg. In present, este artist plastic liber profesionist si locuieste in Erlangen, Germania.


Dupa expozitia de debut din 1994 in Casa Sfatului din Brasov, Ch. L. Hamsea, a carui opera se compune de asemenea si din grafica si sculptura, a facut numeroase expozitii personale printre altele in Erlangen, Nurnberg si Berlin. A participat de asemenea si la numeroase evenimente culturale internationale ca de exemplu la International Miniature Art Bienal, Canada, London Bienal, este cofondator al Festival Internacional de Arte Murale ”Lucero de Alba” Mexic si este director artistic pe Germania al ”Free International Artiats”. Intre timp lucrarile sale sunt de gasit in numeroase colecti publice din Germania, Italia, Rusia si Mexic.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.