Cand joci doar o repriza: Liverpool-Steaua 4-1

Cand joci doar o repriza: Liverpool-Steaua 4-1

0 268

Steaua Bucuresti grupare antrenata de Ilie Dumitrescu, a pierdut in deplasare cu scorul de 4-1 (1-1), partida jucata cu FC Liverpool.
Pe un stadion pe care s-a auzit foarte clar „Haide Steaua”, sau „Lupta Steaua”, elevii lui Ilie Dumitrescu, au reusit sa se conformeze doar primele 45 de minute, cand au si jucat de la egal la egal, uneori fiind chiar peste, adversarul de pe Anfield Road. Insa din pacate partea secunda a jocului nu a mai fost la fel si balanta a inclinat incet si sigur in favoarea „cormoranilor”.
Greseala din minutul 1 a stelistilor, nu a ramas nesanctionata de Joe Cole, care a fructificat o greseala impardonabila a debutantului Abrudan. Insa cu un joc din ce in ce mai bun, Steaua s-a apropiat de poarta lui Reina in cateva randuri si decisiv in minutul 13, cand Cristi Tanase servit excelent de Bogdan Stancu, a reusit sa inscrie printr-un lob de exceptie in poarta aparata de Pepe Reina.
In partea a doua a jocului, totul a parut ca decurge normal pana la al doilea gol al gazdelor, care au marcat prin Ngog dintr-o lovitura de la 11 n, usor acordata de arbitrul intalnirii.
Din acest moment apararea Stelei a inceput sa se clatine, iar oboseala atacantilor si-a pus amprenta pe ofensiva din ce in ce mai slaba si lipsita de claritate a „ros-albastrilor”.
In minutul 80 cei care au inscris au fost tot englezii, prin Lucas, care a prin o torpila de zile mari de la aproximativ 24 m, invingandu-l pe Tatarusanu.
Noua minute mai tarziu (min. 90), acelasi Ngog, care ne-a executat la 11 m, si-a trecut numele pe lista marcatarilor de data aceasta inscriind din interiorul careului de 16 m printr-un sut sec in coltul lung al portii aparate de Tatarusanu.
A fost un meci in care din pacate, elevii lui Ilie Dumitrescu, au uitat ca fotbalul are doua reprize. Daca la pauza am sperat la sfarsit ne-am dat seama ca inca suntem prea mici chiar si pentru un fotbal din Europa League, iar FC Liverpool ramane o echipa mare chiar daca ar putea fi executata de banci, pentru ca si ei ca si noi au datorii si au ramas fara bani, dar nu au ramas fara dorinta de a castiga orice infruntare pe teren in fata suporterilor.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.