Canicula revine la sfarsitul lunii august

Canicula revine la sfarsitul lunii august

0 225

Valul de caldura care a acoperit Romania in luna iulie nu ne va mai afecta in prima parte a lunii august. Conform prognozelor meteo, pana la jumatatea lunii, vremea in zona Brasovului se va raci, iar temperaturile vor scadea pana la 29 de grade. De asemenea, vom avea parte de ploaie, dar izolat.


Meteorologii anunta ca media normala de precipitatii pentru august este de 64 de litri pe metru patrat. In sudul si estul tarii, zonele cele mai afectate, sunt prognozate cantitati mult mai mici, intre 10 si 40 de litri pe metru patrat. Insa nu vom scapa de temperaturile extreme. Valul cel mai mare de caldura, pe anul acesta a trecut, insa ne mai putem astepta la temperaturi ridicate si spre sfarsitul lunii august, in zonele de sud si sud-est ale tarii si in sudul Moldovei.


?


Va fi seceta si nu vom avea nici zapada


O previziune meteorologica intocmita de Centrul European de Prognoza, din care face parte si Romania, arata ca nici iarna nu vom avea. N-o sa fie zapada, pentru ca temperaturile vor fi mai ridicate cu doua grade fata de normele climatologice ale fiecarei luni. Meteorologii prognozeaza precipitatii abia in ianuarie, mai ales in nordul si vestul tarii.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.