Trebuie sa confirmam in campionat

Trebuie sa confirmam in campionat

0 241

Ioan Andone, antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, a declarat luni ca in meciul de miercuri, cu Otelul Galati, din prima etapa, trebuie sa se confirme rezultatele bune din etapa pregatirii, altfel totul a fost degeaba.

„Am avut sansa sa vad in direct returul cu Trabzonspor, sunt convins ca aceeasi echipa o vor alinia si in meciul cu noi. I-am mai urmarit si la video in alte meciuri disputate in ultima perioada, a spus Andone despre galateni. Putem si trebuie sa confirmam evolutiile bune din perioadele de pregatire, trebuie sa demonstram ca toate eforturile care s-au facut in aceasta vara, de intarire a lotului, de renovare a stadionului, s-au facut cu dorinta ca echipa sa joace mult mai bine decat anul trecut”, a afirmat Ando.

In prima etapa a Ligii I, miercuri, 1 august, va avea loc meciul Otelul Galati-CFR Cluj, incepand cu ora 19,00, si va fi transmis de postul national de televiziune.
Arbitru: Ionica Serea (Focsani), asistenti: Irina Mirt si Radu Ghinguleac, rezerva: Aurel Bogaciu (toti Bucuresti). Observator: Dan Petrescu (Bucuresti).

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.