Curtea Comediantilor a ajuns la Rasnov

Curtea Comediantilor a ajuns la Rasnov

0 235

Comediantii au parasit pe 20 iulie Bucurestiul si au ajuns la Rasnov unde au inceput Atelierul European de Arta Medievala, Renascentista si Traditionala. Pana pe 26 iulie, comediantii vor crea, vor manca, vor gati impreuna, vor descoperi viata colorata a trupelor de ambulanti, urmand ca pe 27 iulie sa deschida portile Curtii si publicului larg.


Pe 27 iulie sunteti invitati la Rasnov la spectacolele in aer liber realizate in timpul atelierelor. Din 29 iulie comediantii se muta la Sighisoara unde vor prezenta spectacole in cadrul Festivalului de Arta Medievala.


Curtea Comediantilor – Atelier de Arta Medievala, Renascentista si Traditionala, a ajuns la cea de-a VIII-a editie si se desfasoara la Rasnov, Sighisoara, Sibiu si Bucuresti.


Proiectul „Curtea Comediantilor” face parte din programul cultural „Sibiu – Capitala Culturala Europeana” si este finantat si de Programul european „Tineret in Actiune”.


„Curtea Comediantilor” este un? atelier de creatie artistica, descoperire, cultura, un spatiu atemporal in care participantii isi cauta radacinile culturale europene. Acest eveniment incearca sa readuca in mileniul trei viata si spectacolul trupelor ambulante ale evului mediu, renascentist si baroc, dar si traditiile acelor vremuri ramase in constiinta populara.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.