Procesul Tractorul, intentant de senatourl N.V. Popa se va judeca in septembrie

Procesul Tractorul, intentant de senatourl N.V. Popa se va judeca in septembrie

0 228

Primul termen in procesul intentat de sentorul PLD, Nicolae Vlad Popa impotriva Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Casei de Insolventa Transilvania si companiei Flavus Investitii SRL, noul proprietar al activelor societatii Tractorul SA, va avea loc pe 23 septembrie.
Actiunea a fost depusa la Tribunalul Bucuresti, sectia Contencios Administrativ, solicitandu-se constatarea nulitatii absolute a contractului de vanzare-cumparare a societatii Tractorul SA, precum si declararea neconstitutionalitatii Ordonantei 3/2007, actul normativ care amana pana in 17 august intrarea in lichidare judiciara a mai multor societati co-merciale de stat, printre care se afla Tractorul si Rulmentul Bras
ov.


SIF Transilvania va sprijini actiunea parlamentarului, senatorul primind asigurari in acest sens de la presedintele societatii de investitii financiare, Mihai Fercala.


Abia saptamana viitoare, marti, voi avea o intalnire cu o echipa de avocati specializati in astfel de cazuri, dupa care vom organiza o sedinta de Consiliu de Administratie pentru a lua o decizie in ceea ce priveste pornirea unui proces in acest caz”, a decalart Fercala.


Presedintele SIF Transilvania nu a exclus o interventie in actiunea depusa de Nicolae Vlad Popa, senatorul detinand actiuni la SIF Transilvania, companie care a detinut un pachet de 17,5% din societatea Tractorul SA.
Flavus Investitii din Bucuresti a fost desemnata, in urma cu doua saptamani, castigator al licitatiei pentru platforma industriala Tractorul Brasov, la pretul de pornire, de 77 de milioane de euro, plus TVA.


Marius Ola

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.