Incep Serbarile Medievale al Brasovului

Incep Serbarile Medievale al Brasovului

0 257

Consiliul Judetean Brasov, in parteneriat cu Asociatia Culturala „Viva la musica”, organizeaza, in perioada 20-22 iulie 2007, pe Arena Liceului Sportiv, „Serbarile Medievale ale Brasovului”.


Din programul festivalului nu vor lipsi spectacole de muzica veche romaneasca, expozitii de carte veche, teatru si dans medieval, proiectii de film, mari ospete insotite de muzica folk, precum si concursuri pentru public.


?


Atmosfera medievala brasoveana


Pe parcursul celor trei zile de sarbatoare brasovenii se vor putea intalni cu mestesugari din toate colturile tarii pe tot traseul zidului cetatii in apropierea monumentelor restaurate. Publicul va primi o harta speciala a Cetatii cu locatiile in care sunt mestesugari. Cei ce vor vizita toate standurile si vor cumula stampilele fiecarui stand aplicate pe harta vor primi un obiect artizanal cadou.


In toate cele trei seri, in timpul ospatului, publicul va fi servit cu bucate si bauturi specifice (bou la frigare, pastrama, vin, bere, bauturi racoritoare, fructe, lichioruri, dulciuri).


In timpul concursurilor, publicul se va putea fotografia cu cavalerii si caii folositi in spectacol. Pe aleea de sub Tampa, brasovenii, dar si turistii care ne viziteaza orasul in aceasta perioada, vor gasi artisti plastici portretisti din Brasov.


Concursurile organizate pentru public pe Arena Liceului Sportiv vor constitui un bun prilej de a simti si trai atmosfera medievala brasoveana. Cei mai buni vor fi premiati si vor fi ridicati la rang de cavaler sau domnite ale cetatii.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.