Grapa, Dontu, Rasaliu si Enache la DNA

Grapa, Dontu, Rasaliu si Enache la DNA

0 1005
Parlamentari si consilieri judeteni brasoveni au fost invitati ieri la sediul DNA. Procurorii au vrut sa afle ce legaturi au toti cei convocati cu dosarul in care presedintele Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu, aflat in arest, este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu. DNA isi face echipa de fotbal si vrea ca eu s-o antrenez, a comentat alesul judetean PSD Paul Enache, unul dintre audiati.
Audierile au inceput de dimineata la sediul DNA Brasov, unde au fost invitate pentru a fi audiate in calitate de martori senatorul liberal Sebastian Grapa, deputatul Mihai Dontu, fostul senator PDL Marian Rasaliu si consilierul judetean PSD Paul Enache.
Senatorul Grapa a raspuns intrebarile presei si inainte, si dupa ce a a iesit de la audieri. Inainte sa dea ochii cu procurorii, Sebastian Grapa era dispus sa renunte la imunitatea parlamentara pentru a se pune la dispozitia organelor de ancheta. Asa cum a facut-o Viorel Hrebenciuc, pe care Grapa a declarat ca il admira pentru acest gest.
Grapa era convins ca anchetatorii nu au nimic care l-ar putea incrimina pentru activitatea de consilier judetean.
Alesul PSD Paul Enache a avut o alta explicatie pentru prezenta sa la sediul DNA, intrebat de jurnalisti, pesedistul a presupus ca DNA isi face echipa de fotbal si vrea ca el s-o antreneze.
In acelaşi dosar au mai fost audiati ieri deputatul PNL Mihai Dontu si fostul senator PDL Marian Rasaliu, directorul Uzinei „R” de la Feldioara.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.