Elena Udrea, transpartinica, alba si curata

Elena Udrea, transpartinica, alba si curata

0 271


Scandalul “Parcul Bordei” a scos la iveala pasiunea unanima pentru Elena Udrea, a pesedistilor, care au votat in corpore ca? blonda de la Golden Blitz e simpatica. Dezvaluirea a fost facuta de Marean Vanghelie, primarul sectorului 5 care a afirmat ca Udrea este cheia afacerii “Parcul Bordei”.


Costica Constanda, noul proprietar al Parcului, ar fi trebuit sa primeasca teren in Satul Francez, zice Vanghelie, dar fiindca in satul Francez nu mai incapea nimeni de Berceanu, Videanu, si “domnisoara Udrea”, lui Constanda i s-a spus “non”, dar?i s-a oferit la schimb Parcul Bordei pe care investitorul il va defrisa si in loc de parc cu pomi si iarba verde, va amenaja un parc cu vile.


“Acest schimb este ilegal si nul, este chiar infractiune. S-a facut datorita intereselor pentru Satul Francez care e administrat de grupul Udrea-Bitner-Cocos”, a afirmat Vanghelie, neuitand sa-si exprime simpatia si aprecierea fata de diva democrata. “Domnisoara Udrea mi-e simpatica, ca ?mi plac femeile frumoase, ne ?nvata politica, cum sa mancam, cum sa ne ?mbracam, dar nu spune nimic ca este ?n spatele acestor jocuri, e puntea de legatura. Este transpartinica, e alba si curata”, a spus primarul sectorului 5.


Este de remarcat finetea in exprimare, Vanghelie dovedind ca este un gentleman. Nu tu pasarica, nu tu altceva. Transpartinica,?alba si curata si domnisoara pe deasupra, desi aici are dubii. Intrebat de presa daca nu cumva Udrea e doamna, Vanghelie nu s-a dat atoatestiutor, le-a sugerat jurnalistilor sa consulte cea mai avizata sura: Traian Basescu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.