PNL pe drumul cel bun?

PNL pe drumul cel bun?

0 256

?


Pentru liberalii aflati la Brasov, Realitatea TV si IMAS ofera gratuit un sondaj la tava pentru a spori voia buna a conducerii aflata in pline dezbateri.


Nimeni nu se mai indoieste de faptul ca sondajele sunt o afacere sau ca ele se fac doar la comanda. Ultimul sondaj de opinie IMAS, a fost realizat la cererea Realitatea TV.


Dupa cum este publicat, pe site-ul postului, nostalgicii din PNL, aproape 37% din electoratul acestui partid ar dori ca formatiunea pe care o simpatizeaza sa se alieze din nou cu Partidul Democrat.
Legat de aliante lucrurile la liberali arata astfel:



  • 20% din sustinatorii liberalilor vad o alianta cu social-democratii,

  • 7% cu PNTCD,

  • ?4% cu Partidul Noua Generatie.

Din cate se arata in sondaj, urmatoarele partide UDMR, Partidul Romania Mare si Partidul Liberal Democrat sunt cu cele mai mici sanse pentru a forma o alianta cu PNL.
Cercetarea mai arata ca peste 8% din persoanele chestionate ar vota cu Partidul National Liberal daca duminica viitoare ar avea loc alegeri.


Deci, indiferent ca este la guvernare sau in opozitie, PNL ar lua cam tot atatea voturi. Pentru ca tot sunt la Brasov, le sugeram sa faca mai mult in ultima perioada, sa nu tina cont de sondaje pentru ca sigur vor intrece PAD-ul atat in sondaje cat si la urne.
Sondajul a fost realizat in perioada 9 – 17 Iunie, pe un esantion de 1.241 de persoane si are o marja de eroare de plus minus 2.8%.


Nu vrem sa fim tendentiosi dar daca sondajul, sa zicem ar fi fost facut de altii la cererea celor de la Antena 1, ar fi aratat invers?


?


Horia D.R.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.