Amenzi pregatite pentru conducerile administratiilor brasovene

Amenzi pregatite pentru conducerile administratiilor brasovene

0 250

Reprezentantii Institutiei Prefectului Brasov sunt decisi sa ia masuri dintre cele mai drastice, respectiv sa-i amendeze pe primarii, secretarii si pe membrii comisiilor de aplicare a Legii 10/2001, daca pana la 1 august 2007, nu vor solutiona notificarile de retrocedare a bunurilor imobile conficeste de regimul comunist.


Potrivit suprefectului Szakal Andras, a fost fixat acest termen din cauza faptului ca, pana in prezent exista aproximativ 1.000 de notificari nesolutionate in judetul Brasov.


„Ii vom amenda, cu 5.000, pana la 50.000 RON pe cei responsabili, in cazul in care pana la 1 august, cei responsabili nu vor solutiona toate notificarile”, a asigurat Szakal.


?


Subprefectul a precizat si ca se vor face presiuni asupra autoritatilor locale brasovene si pentru aplicarea legilor fondului funciar in teritoriu. „Chiar daca in localitatea Apata este singura din tara care a acordat 100% din titlurile de proprietate din terenurile comunei, in localitatile din Tara Fagarasului, abia daca s-a inceput acest demers, conformc u Legea 247/2006”, a mai spus Szakal. El a dat ca exemplu negativ situatia comunei Sambata de Sus, unde mai putin de 6% dintre titlurile de proprietate au fost solutionate.


Termenul pentru reglementarea situatiei titlurilor de proprietate este la sfarsitul acestui an.


M.O. ??

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.