Festival Ecvestru la Rasnov

Festival Ecvestru la Rasnov

0 235

Primaria si Consiliul Local Rasnov, in colaborare cu Consiliul Judetean Brasov si


Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Brasov, organizeaza la acest sfarsit de saptamana cea de-a V-a editie a Festivalului Ecvestru, manifestare care se desfasoara in cadrul Zilelor Rasnovului.


Startul evenimentului va fi dat vineri, 29 iunie, la orele 15.00, cand pe strazile orasului vor defila membrii Ansamblului „Calusul” din Rasnov, trasuri si masini de epoca.


Timp de trei zile, Rasnovul va deveni locul in care turistii pot admira cele mai frumoase rase de cai. Un alt punct de atractie vor fi trasurile trase de sase cai, care vor defila pe strazile orasului, urmate de un convoi de carute rustice.


?


Concursuri si demonstratii


De asemenea, spectatorii vor avea parte de demonstratii de dresaj clasic, urmate de sarituri peste obstacole, show de cascadorii si concurs de frumusete cabalina.


Sambata vor incepe competitiile hipice, la care si-au anuntat pana acum participarea crescatori de cai locali, care vor prezenta peste 60 de exemplare de valoare.


De la eveniment nu vor lipsi spectacolele folclorice de dans, cant si port popular din zona.


Seara de sambata va fi dedicata petrecerii si concertelor: Bandidos, Parlament si Timpuri Noi sunt formatiile care vor incanta publicul spectator.


Ziua de duminica este dedicata concursului de tractiune. Caii vor trage sanii umplute cu 1.500 de kg de saci de nisip, pe un traseu de 200 de metri. La final vor fi premiati cei mai frumosi cai si se va acorda un premiu de excelenta al competitiei.


In plus, festivalul este un bun prilej pentru turisti sa viziteze cele mai importante obiective turistice din zona: Cheile Rasnoavei, Cetatea Rasnovului etc.


?
Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.