Inca un an fara CERBUL DE AUR

Inca un an fara CERBUL DE AUR

0 259

Toate semnalele si atentionarile care s-au facut pana in prezent au ramas fara rezultat – nici in anul 2007 nu se va mai organiza Festivalul Cerbul de aur!l


Sefii din administratia publica locala si judeteana atenti doar la “meciul politic” din Alianta D.A. ne-au lasat si fara Cerbul de aur.


Fara o implicare (fireasca si normala), nu mai cerem sacrificii (se fac doar pentru contul personal, se admit doar euro!), fara sa actioneze constant si constructiv pentru preluare, organizare si colaborare, fortelor politice locale mai inregistreaza un esec. Ne multumim sa cheltuim o groaza de bani publici pe mici smecherii locala intitulate “Zilele …” si nu facem nimic legat de cel mai cunoscut Festival din Brasov – Cerbul de Aur”.


Iata ce ne spun politicienii pentru care noi, in calitate de cetateni liberi, am dat ce am avut mai bun – votul nostru, cei care ar fi trebuit sa raporteze ca si-au facut doar datoria, ne duc in continuare cu vorba:


George Scripcaru: proiectul Cerbului de Aur 2007 a fost blocat la nivelul TVR, iar municipalitatea nu mai are foarte multe variante, la acest moment.


Nicolae Vlad Popa, senator PLD, „Tudor Giurgiu a decis sa nu mai organizeze in acest an festivalul. Chiar si asa, eu sint decis sa merg in fata Consiliului de Administratie al televiziunii pentru a prezenta pozitia brasovenilor, voi sustine ideea ca «Cerbul» trebuie sa redevina ce a fost. Acesta este un brand, o emblema pentru Brasov“.


Constantin Nita, .„George Scripcaru se lauda ca va face Cerbul de Aur si in acest an. A promis asta si apoi nimeni nu a mai vorbit despre festival. …Anul viitor il vom face noi, chiar in situatia in care nu avem conditiile pe care le-ar putea oferi municipalitatea“.


Primarul Scripcaru ne da dreptate cand spune ca “…organizarea „Cerbului de Aur“ ar trebui sa fie un efort comun al tuturor autoritatilor si partidelor, nu un motiv de atac”.
Au toata puterea, toate conducerile de ministere sau institutii in aceeasi zona politica cu domnii Scripcaru si Cancescu! Sunt chiar si bani …dar nu avem Cerbul de aur!


Chiar uraste actuala PUTERE Brasovul?


Nu mai avem nevoie de Harap(i) Alb(i), de Feti Frumosi, nu mai vrem sa vedem decat NORMALITATE, si normalitate inseamna si CERBUL DE AUR.


?


Horia D.R.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.