Pagube in urma vijeliei de sambata dimineata

Pagube in urma vijeliei de sambata dimineata

0 274

Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta „Tara Barsei” a evaluat pagubele produse judetul Brasov in urma vantului puternic si a vijeliei, fenomene produse sambata dimineata. Inspectaoratul a trimis institutiei Prefecturii un comunicat cu privire la efectele vijeliei. Astfel, in urma vantului? puternic, un copac a cazut pe DN1 intre localitatile Timisu de Jos si Timisu de Sus. Problema a fost remediata sambata in jurul orelor 10:00, cand a fost descongestionat traficul, inlaturandu-se arborele de pe sosea.


In municipiul Brasov, de asemenea un copac a cazut in cartierul Triaj si un carton bituminat si tabla exterioara de prindere s-au desprins de pe un bloc de locuinte din cartierul Tractorul


In Zarnesti s-a prabusit un acoperis din lemn al unui bloc de locuinte, acesta cazand pe conducta principala de alimentare cu gaz a Liceului Industrial Zarnesti si a blocurilor din imprejurimi.


Pasajul pietonal de trecere pe sub liniile de cale ferata din incinta Garii CFR Predeal a fost inundat.


La retelele de alimentare cu energie electrica s-au produs defectiuni care au fost remediate in scurt timp de la producere in localitatile: Beclean, Codlea, Bran, Moieciu, Fundata, Sacele, Tarlungeni, Predeal, Feldioara si defectiuni care au necesitat mai mult timp pentru remediere? in localitatile Poiana Marului (remediata in cursul serii zilei de sambata), Sirnea (remediata duminica dimineata).


La Prefectura a fost instituit serviciul de permanenta 24 de ore din 24 pentru coordonarea operativa a activitatii de gestionare si limitare a efectelor produse de fenomenele meteorologice periculoase din ultimele zile.


M.O.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.