PNL-ul + PSD-ul = cuplul nelegitim (?) al verii 2007!

PNL-ul + PSD-ul = cuplul nelegitim (?) al verii 2007!

0 250

PSD-ul, indiferent daca a fost sau nu la guvernare, a stiut intotdeauna… sa promita !? Ocolitoarea Fagarasului, artera rutiera de mare necesitate pentru oras este din nou obiectul unor promisiuni.


Acum, deputatul PSD de Brasov Titus Corlatean, informat de colaboratori de importanta “ocolitorii” pentru fagaraseni, incearca sa se bage in seama si sa ne arate cat de preocupat este de problema, promitand chiar rezolvarea situatiei.


In realitate, imediat dupa preluarea madatului, ministrul liberal Ludovic Orban, in cadrul unei vizite la Brasov, promitea ca vor fi alocate fonduri pentru realizarea ocolitoarei municipiului Fagaras. Ce face Corlatean astazi nu este altceva decat munca de purtator de cuvant al liberalilor care au anuntat deja masurile cu ceva timp in urma.


Sa va demonstram ca avem dreptate mai dam un exemplu. Titus Corlatean, venit la Brasov pentru a petrece week-end-ul, la ultima conferinta a declarat ca … tot pentru Fagaras a discutat si cu ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, in problema ambulantelor : Ministrul Nicolaescu mi-a spus ca au disparut toate impedimentele in vederea organizarii licitatiei si ca, in scurt timp, vom primi o veste buna…”, declara cu multa importanta deputatul impus de la centru de seful Adrian Nastase pe listele de la Brasov a PSD.


Amabilitatile si sprijinul dintre PNL si PSD sunt reciproc valabile.


Presedintele CJ Brasov, liberalul? Aristotel Cancescu, dorind sa arate marea disponibilitate a PNL Brasov, ?a ordonat ca sala mare de la Centrul Cultural “Reduta” sa fie libera pentru sedinta de la acest sfarsit se saptamana a prietenilor, (de sezon de vara electoral), social democratii lui Constantin Nita.


Dupa divortul si partajul inca nefinalizat cu PD-ul din Alianta D.A., la orizontul rosu al politicii noastre, acum la sfarsit de an scolar, este promovata o noua cumetrie a PNL?aceea cu PSD. Incercarile disperate ale celor din PD de a-si reface “casnicia”, scosi de la masa puterii fara sa se fi saturat, s-au lovit de marea dragoste de putere a liderilor din PSD care au acceptat concubinajul din cauza mariajului fara divort al liberalilor.


Din ceea ce a tot spus presei, la ultima conferinta, Corlatean nu a lasat nici un moment sa nu se vada satisfactia de a fi din nou la putere doar cateva luni, chiar si cu adversarii de pana mai ieri.


Asistam practic la un nou “macel” al democratiei, in care stanga (PSD) isi da mana cu dreapta (PNL) pentru un rezultat? care nu poate fi diferit de cel la care am asistat neputinciosi din 2005 si pana azi.


?


Horia D.R.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.