Programul cinematografelor: 22 – 28 iunie

Programul cinematografelor: 22 – 28 iunie

0 280

Go Multiplex


Capcana viitorului (Next)


Vineri – Joi: 17:30, 19:15, 21:00


Regia: Lee Tamahori


In rolurile principale: Nicolas Cage, Julianne Moore, Jessica Biel


Gen: Actiune, SF, Thriller


Nicolas Cage este Chris Johnson, un magician din Las Vegas, care inca din copilarie a fost nevoit sa faca din talentul sau unic un secret teribil. Un adevarat vizionar, Chris poate prevedea viitorul si schimba evolutia fireasca a lucrurilor. Satul de toate examenele medicale si psihologice care i s-au facut de mic copil, prefera sa se ascunda sub un alt nume performand mici trucuri si multumindu-se cu castiguri modice de pe urma calitatilor sale.


?


Seducatorul fara chip (Perfect Stranger)


Vineri – Joi: 17:45, 19:45, 21:45


Regia: James Foley


In rolurile principale: Bruce Willis, Halle Berry


Gen: Drama, Thriller


Cand o jurnalista incepe sa ancheteze uciderea unui prieten, ea este aruncata fara voia ei in universul intalnirilor online. Ajutata sa-i ia urma asasinului de un amic, geniu al informaticii, ea trebuie sa porneasca in cautarea acestuia in spatiul virtual, dar deloc lipsit de pericole, al camerelor de discutii de pe internet. Bruce Willis, Halle Berry, Gary Dourdan si Giovanni Ribisi se numara printre starurile acestui thriller psihologic regizat de James Foley.


?


Valul pictat (The Painted Veil)


Vineri – Joi: 17:00, 19:30, 22:00


Regia: John Curran


In rolurile principale: Edward Norton, Naomi Watts


Gen: Drama, Romantic


Londra, 1922. Dupa ce descopera ca-l inseala cu un alt barbat, sotul lui Kitty Fane (Naomi Watts), un cunoscut bacteriolog (Edward Norton), o duce intr-un indepartat teritoriu chinez, unde incearca sa combata devastatoarele efecte ale holerei. O calatorie initiatica in timpul careia tanara femeie va intelege adevaratul sens al vietii si al dragostei si va ajunge sa se descopere pe sine insasi.


?


Cinema Bulevard


Shrek 3


Vineri – Sambata: 17:00, 19:30


Duminica: 17:00, 19:30, 22:00


Luni – Joi: 17:00, 19:30


Regia: Raman Hui, Chris Miller


In rolurile principale: Cameron Diaz, Eddie Murphy, Mike Myers


Gen: Aventuri, Animatie, Comedie


Cand tatal Fionei moare, Shrek trebuie sa-i urmeze pe tron, dar verdele capcaun n-are deloc chef de aceasta onoare care implica atatea responsabilitati… Astfel Shrek, Fiona, Magarusul si Motanul Incaltat pornesc in cautarea unui nou rege. Singurul candidat interesant ar fi insa un tip pe nume Artie (cunoscut noua si sub numele de „Regele Arthur”). Oare va vrea acest „tip” sa accepte responsabilitatea?


?


Cinema Modern


Sarajevo, dragostea mea (Grbavica)


Vineri – Sambata: 17:30, 20:00


Duminica: 17:30, 20:00, 22:00


Luni – Joi: 17:30, 20:00


Regia: Jasmila Zbanic


In rolurile principale: Mirjana Karanovic, Luna Mijovic


Gen: Drama


Esma, o mama singura, traieste alaturi de fiica sa de doisprezece ani, Sara, intr-un Sarajevo distrus de razboi. Sara urmeaza sa participe la o excursie cu scoala. Esma accepta un post de chelnerita intr-un club de noapte pentru a-si putea permite acest lux. Sara se imprieteneste cu Samir, care, ca si ea, nu are tata. Tatii lor sunt eroi de razboi, morti in lupta. Cu toate acestea, cand fata vorbeste despre acest subiect cu mama ei, Esma este intotdeauna foarte evaziva.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.