Prima victima a schimbarilor din deconcentrate la Brasov

Prima victima a schimbarilor din deconcentrate la Brasov

0 267

Sefa Directiei de Asitenta Sociala din cadrul Directiei Generale pentru Protectia Drepturilor Copilului Brasov, Luminita Tarziu a fost demisa miercuri de catre conducerea Consiliului Judetean Brasov, presedintele executivului, Aristotel Cancescu, motivand ca directoarea in cauza se face vinovata de nmeglijenta in serviciu.


Cancescu a explicat ca nu au fost calculate si alocate toate ajutoarele de stat pentru nevazatori, fapt ce a lasat peste 700 de orbi fara contributia statului pentru persoane cu handicap. „Este vorba despre 2,840 de miliarde de lei vechi. Angajatii Directiei respective se fac vinovati de neglijenta in serviciu. De altfel, in urma unui control de audit la Directia de Asitenta Sociala, au fost constatate mai multe nereguli. Astfel, am luat masura demiterii Luminitei Tarziu”, a precizat Cancescu


Potrivit sefului CJ Brasov, situatia va fi remediata in cateva zile, iar nevazatorii repectivi isi vor primi banii din fondul de rezerva al judetului, iar sumele de la Guvern vor fi recuperati ulterior.


Surse din PNL afirma ca Tarziu ar fi inscrisa in randurile PLD, ceea ce ar fi putut conta in cantarirea deciziei demiteri. Insa, sentorul Nicolae Vlad Popa, liderul filiaei PLD Brasov nu a confirmat acest lucru, prcizand ca este sigur ca Luminita Tairziu se afla pe listele liberalilor brasoveni. ?


M.O.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.