Inca un consilier pleaca de la Cotroceni

Inca un consilier pleaca de la Cotroceni

0 288


Sirul demisiilor din randul consilierilor presedintelui Traian Basescu continua cu demisia lui Silviu Barbu, consilier in cadrul Departamentului juridic al Administratiei Prezidentiale. Consilierul de stat fusese detasat la Cotroceni de la Curtea de Apel Bucuresti in urma cu 9 luni.


Gestul lui Barbu a survenit in urma interceptarii unei convorbiri telefonice avute cu decanul Facultatii de Drept din Brasov, Nicolae Bujdoiu, ?discutie in care Barbu ar fi intervenit in favoarea cumnatului sau, pentru ca acesta sa treaca un examen. Telefonul ascultat era cel al lui Bujdoiu, existand mandat in acest sens, intrucat la vremea respectiva decanul facultatii de drept era martor intr-un proces de luare de mita.


Si deputatul UDMR Kovacs Attila a fost interceptat intr-o discutie similara cu Bujdoiu, privind o interventie in favoarea sotiei sale.


Dupa cum a precizat fostul consilier, discutia interceptata a facut obiectul unui dosar, care practic n-avea nicio legatura cu subiectul.


Barbu crede ca la mijloc este o rafuiala politica. El si-a inaintat demisia Presedintelui intrucat, asa cum afirma, nu doreste ca incidentul in care a fost implicat sa afecteze institutia.


?


Bianca Sorescu


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.