Aprovizionarea cu carbune a CET Brasov in atentia MIRA

Aprovizionarea cu carbune a CET Brasov in atentia MIRA

0 350



Potrivit unui comunicat al Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA), in urma solicitarilor Confederatiei Nationale Sindicale „Cartel-Alfa” privind analiza derularii contractelor de livrare de carbune ale S.C. Carbonifera S.A. Ploiesti catre S.C. CET Bacau si S.C. CET Brasov S.A. si a achitarii creantelor acestora catre furnizori, luni, 18.06.a.c., la sediul ministerului a avut loc o intalnire de lucru a secretarului de stat? pentru comunitati locale – domnul Marian Petrache, la care au participat domnii Remulus Nita – vicepresedinte al Confederatiei Nationale Sindicale „Cartel-Alfa”, Constantin Oancea? – director general al Societatii Nationale a Carbunelui SA, Dorel Toderas – director general al S.C. Carbonifera S.A. Ploiesti, Ilie – Scarlat presedinte al Sindicatului? Carbonifera, Vasile Dragusanu – director general? S.C. CET Bacau S.A., Mircea Paraschiv – director general S.C. CET Brasov SA.


In urma discutiilor, s-au stabilit conditiile in care cele doua centrale din subordinea ?autoritatilor ?administratiei publice locale sa-si achite in integralitate creantele catre S.C. Carbonifera S.A. Ploiesti, precum si intocmirea unui grafic de livrare de carbune catre cele doua societati producatoare de energie termica, astfel incat pentru iarna 2007-2008 sa fie constituite in intregime stocurile necesare de combustibil.


Totodata, s-a stabilit ca in luna iulie a.c. sa se organizeze o noua intalnire cu toti producatorii? de energie termica si furnizorii de combustibili in vederea verificarii modului in care se pregateste activitatea de functionare optima a centralelor de termoficare pentru viitorul sezon rece.


?


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.