Kids Tâmpa Brașov, în Liga Elitelor, categoria U14

Kids Tâmpa Brașov, în Liga Elitelor, categoria U14

0 131

ACS Kids Tâmpa Brașov va mai avea o reprezentantă în Liga Elitelor, cea mai importantă competiție pentru copii și juniori din România. „Urșii” vor fi prezenți cu grupa 2010, antrenată de Liviu Negoiță, în prima ediție a întrecerii, care va avea startul în toamnă.

De altfel, Comitetul Executiv al FRF a modificat structura sistemului competițional U14. Dacă până acum se desfășura sub forma Turneului Speranțelor, din toamnă va fi un nou sistem. O competiție națională între echipe de club, în funcție de clasificarea academiilor de fotbal din România. Vor fi 4 serii de 12 echipe, pentru un total de 48 de formații. Iar Kids Tâmpa Brașov va fi una dintre ele.

Ne bucurăm că vom mai avea o echipă în cea mai puternică competiție de copii și juniori din țară. Suntem singurul club din Brașov care are reprezentante la toate categoriile din Liga Elitelor și Liga de Tineret și asta înseamnă că proiectul nostru este unul de viitor pentru orice copil care dorește să devină fotbalist”, a declarat Nicu Văduva, managerul executiv al Kids Tâmpa Brașov.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.