Flori magice ale lunii Iunie-Sanzienele -III

Flori magice ale lunii Iunie-Sanzienele -III

0 282

 



  • Tratamentul bolilor de piele Se face un ceai detoxifiant de Sanziene galbene siTrei frati patati . Se bea un litru de ceai pe zi, pe stomacul gol, pana la ora pranzului (12.00). Tratamentul dureaza 14 zile minimum si este indicat pentru vindecarea dermatozelor rebele, a eczemelor vechi si a psoriazisului. Pentru o mai mare eficienta a tratamentului este bine sa fie tinut si un regim alimentar cu continut redus de toxine si cu multe fructe si cruditati.
  • Tratamentul ranilor, a ranilor vechi, a cicatricelor si a infectiilor la nivelul pielii. Aplicati extractul fluid de Sanziene galbene o data pe zi, seara, pe cicatricele vechi, pe rani, pe eruptii ori erizipel si lasati sa se usuce. Tratamentul dureaza minimum o saptamana.
  • Tratamentul plagilor psoriazice, al tumorilor. Pe plagi psoriazice, pe tumori si plagi canceroase se aplica de trei ori pe zi extractul fluid de Sanziene galbene. Tratamentul este de lunga durata si se asociaza cu o dieta corespunzatoare si cu remedii detoxifiante luate pe cale orala. In acelasi mod, prezentat mai sus, se poate prepara si un extract fluid de Arnica, care se combina cu extractul de fluid de Sanziene galbene in proportii egale. Pentru cresterea eficientei in tratamentul plagilor canceroase si al tumorilor se poate asocia extractul de Sanziene cu un extract de parte aeriana de Tataneasa, care se prepara in acelasi mod.
  • Tratamentul bolilor venerice – In tratamentul bolilor venerice cu solutii topice (cum ar fi cele pe baza de Podofilina), extractul fluid de Sanziene galbene este un foarte pretios ajutor, grabind vindecarea, ajutand la refacerea epiteliului si prevenind suprainfectia. Aplicarea de extract fluid de Sanziene, de trei ori pe zi, pe locul afectat este indicata in mod deosebit in fimoza. Deoarece nu contine alcool (pierdut prin evaporare), acest extract nu produce usturimi, fiind foarte bine tolerat in tratament atat de femei, cat si de barbati. Ceaiul detoxifiant de Sanziene galbene si Trei frati patati, este un ajutor pretios – alaturi de tratamentul prescris de medic – si contra bolilor venerice.
  • Tratamentul cicatricelor vechi, al eruptiilor si al plagilor psoriazice de gravitate mica – Se aplica de 1-3 ori pe zi unguent de Sanziene. Pe rani deschise si infectii acute nu se aplica acest unguent, deoarece sub pelicula sa se creeaza un mediu de anaerobioza care favorizeaza declansarea unor infectii ori agravarea lor.

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.