Centrul Civic se vrea civic

Centrul Civic se vrea civic

0 258


Pana la sfarsitul acestui an, lucrarile la imobilele detinute de concesionarii din Centrul Civic al Brasovului trebuie sa fie finalizate. Conducerea municipalitatii a emis in decembrie 2006 autorizatii de constructie valabile doar un an, pentru concesionarii din Centrul Civic, cu mentiunea ca in cazul nerealizarii lucrarilor vor fi aplicate sanctiuni conform legislatiei in vigoare, care pot merge pana la rezilierea contractelor.


Cei 11 concesionari asteapta sa primeasca proiectul privind compartimentarea cladirilor.


Pe de alta parte, conducerea Primariei Brasov isi continua demersurile privind clarificarea situatiei juridice a terenurilor din zona si de identificare a tuturor proprietarilor.


La finalul anului trecut, viceprimarul Gabriel Andronache s-a intalnit cu proprietarii de terenuri din Centrul Civic, discutand si pe tema identificarii suprafetelor pe care le detine fiecate concesionar sau proprietar de terenuri, pentru a vedea daca exista si alti proprietari tabulari.


Potrivit unui plan urbanistic de detaliu, aprobat de plenul CL Brasov anul trecut, aici urmeaza sa se construiasca si un hotel de 16 etaje. De asemenea, conform unui proiect realizat de Institutul de Arhitectura „Ion Mincu” din Bucuresti, in zona este vizata si amenajarea unei zone verzi si a unei parcari.


M.O.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.