Orientare Admitere 2007

Orientare Admitere 2007

0 260

Orice absolvent al clasei a VIII-a poate verifica daca va intra la liceul dorit. Nu trebuie decat sa estimeze ce nota va obtine la Testele Nationale, sa isi faca media de admitere si sa lase aplicatia „Orientare admitere 2007” sa faca toata treaba. Pe site-ul http://admitere.edu.ro/2007/, copiii si parintii acestora vor gasi toate informatiile necesare.


?


Aplicatie on line


Ministerul Educatiei si Cercetarii ofera elevilor de clasa a VIII-a care vor sustine incepand de luni, 18 iunie, testele nationale, posibilitatea de a-si verifica sansele de admitere la licee si specializari specifice. Cu ajutorul Aplicatiei de Orientare a candidatilor in alegerea optiunilor pentru licee oferita de MECT, candidatii pot selecta si ordona specializari dorite, pot tipari fise de inscriere. Listele de optiuni sunt cele oficiale, publicate si in brosuri, iar formatul fisei tiparite este cel oficial, astfel ca nu este necesara completarea de mana a fisei daca se utilizeaza aceasta optiune.


Pentru elevii interesati de liceele din judetul Brasov, ?exista o adresa web directa: http://admitere.edu.ro/2007/rapoarte/BV/index.html


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.