Rapid Bucuresti a castigat Cupa Romaniei

Rapid Bucuresti a castigat Cupa Romaniei

0 326

Rapid Bucuresti a reusit sa castige, pentru a doua oara consecutiv si pentru a 13-a oara in istorie, Cupa Romaniei, dupa ce a invins, sambata, cu scorul de 2-0 (1-0), formatia Poli Timisoara, in finala competitiei, disputata pe stadionul „Dan Paltinisanu”.
Golurile giulestenilor au fost inscrise de Buga in minutul 15 si Zicu in minutul 48.

De remarcate este faptul ca in minutul 61, Peter Omoduemuke, de la Poli Timisoara, i-a luat mingea cu forta atacantului rapidist Ionut Mazilu, intr-un moment in care jocul era oprit, iar apoi i-a pus mana in gat, trantindu-l la pamant. Totul s-a petrecut sub privirile centralului Augustus Constantin, care l-a eliminat direct pe jucatorul nigerian intrat pe teren de doar trei minute.

Imediat dupa terminarea partidei, Marian Iancu, patroul gruparii timisorene a afirmat: „Am sa cer demisia celor doi, Lupescu si Gheorghe Constantin. E cel mai bine ca ei sa faca acest gest. Sa nu ma faca sa spun mai multe acum. Ar trebui si sa citeasca regulamentul si sa-si dea seama ca a fost viciere de rezultat. Rapidul nu a jucat nimic, chiar daca ne-a batut. Nu vreau sa stirbesc meritele echipei rapidiste, ne-a batut dar, la 1-0, daca nu era acel incident cu Pantilimon, alta era soarta meciului”, a declarat Marian Iancu foarte suparat.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.