A votat …Dumnezeu?

A votat …Dumnezeu?

0 377


Stiam ca pe 19 Mai am avut referendum. Am aflat ca insa ca in ziua in cauza s-a reiterat Minunea de la Maglavit. Dumnezeu nu numai ca i s-a aratat lui Basescu, dar a si lucrat pentru el.? ” La 19 mai, poporul roman a exprimat vointa lui Dumnezeu”, zice Traian Basescu, decis sa explice misterul tacerii de 14 ore a Biroului Electoral Central, incapabil sa spuna ceva despre prezenta la vot.


Ne-am luminat, cauza tacerii a fost neasteptata prezenta dumnezeiasca, pe care statisticienii n-au stiut cum s-o includa in calcule, iar computerele bulversate se poticneau: problema se mutase din zona de statistica intr-o zona divina, iar software pentru miracole n-am auzit sa se fi inventat.


„Foarte putini inteleg in viata noastra de zi cu zi ca, dincolo de vointa noastra, este vointa lui Dumnezeu. La 19 mai, poporul roman a exprimat vointa lui Dumnezeu”. Emotionant. Ma intreb totusi de ce, intr-o zi atat de sfanta, Dumnezeu nu i-a soptit lui Basescu la ureche ca Andreea Pana e roaba sa si nu pasarica si tiganca imputita. De ce nu i-a soptit ca in fata Divinitatii atat Traian cat si Andreea sunt totuna, ca la ziua judecatii Andreea nu va fi jurnalista si nici Traian Presedinte? Omisiune? Sa se fi pierdut divinitatea in fata maretiei lui Basescu? Cine stie, insa treaba e serioasa.


Va garantez ca ceea ce s-a intamplat pe 19 mai m-a intarit. Viata mea nu e doar a mea, ci a dumneavoastra si trebuie sa va servesc atata timp cat sunt pe Pamant”, si-a continuat Basescu viziunea. Imi sta pe limba sa cer un pahar cu limonada, dar ma inhiba tepele din Parcul Tineretului. N-am niciun dubiu ca si tepele sunt tot vointa lui Dumnezeu, transmisa profetului Basescu.


In alta ordine de idei cred ca n-are rost sa mai dam banii pe sondaje, pe alegeri, pe referendumuri. Vedem ce i se arata in vis lui Traian Basescu si intoarcem nitel pe dos dictonul latin: Vox Dei, vox populi! Ce-or vrea zeii, aia vrea si poporul!


Era formula de incheiere, dar nu ma pot abtine:?SRI ce parare are?


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.