Expozitie de mobila si design interior la Brasov

Expozitie de mobila si design interior la Brasov

0 293

International Trade Center gazduiestein perioada 23 – 26 mai 2007 cea de-a doua editie a Expozitiei BraMOB – Salon de mobila si design interior.


Expozitia si-a deschis portile marti, 23 mai si poate fi vizitata pana sambata, 26 mai, la Complexul Expozitional International Trade Center, Brasov, B-dul Alexandru Vlahuta nr. 10. Programul de vizitare este de la 10.00 la 19.00 de marti pana vineri (23 – 25 mai) si de la 10.00 la 17.00 sambata, 26 mai.


Expo BraMOB reuneste, pana in acest moment firme din Alba, Arges, Brasov, Bucuresti, Cluj, Covasna, Harghita, Iasi, Maramures, Mures, Salaj si vor expune mobila din lemn masiv sau PAL, produsa in tara sau in strainatate, mobilier tapitat, mic mobilier, sculptura in lemn, precum si piese de amenajari interioare concepute pentru a crea o ambianta unica.


Expozitia BraMOB 2007 doreste sa ofere firmelor posibilitatea de a-si face cunoscuta oferta de produse din domeniul mobilierului pentru uz casnic, pentru spatii comerciale, birouri sau spatii publice.


Organizatorii doresc sa reuneasca si la aceasta editie producatorii, distribuitorii si importatori de mobila pentru a aduce in atentia reprezentantilor de hoteluri, pensiuni, restaurante si magazine de mobila precum si a publicului larg din Brasov si imprejurimi, mobilier pentru uz casnic, spatii comerciale, birouri si spatii publice care sa aduca noi solutii atragatoare prin armonia formelor si a culorilor, prin ergonomie, confort si mai ales prin calitate.


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.