In PSD ploua cu demisii

In PSD ploua cu demisii

0 470


Este greu de inghitit ce s-a intamplat la referendum. Majoritatea fortelor politice considera ca s-a produs o frauda de proportii, iar atitudinea Biroului Electoral Central si a Institutelor de sondare a opiniei publice, care timp de 14 ore nu au fost in stare sa precizeze participarea la vot vin in sprijinul ipotezei.


Pe acest fond de agitatie liderul PSD Mircea Geoana tace neverosimil. Multi il acuza de tradare, iar cei mai radicali sustin ca ar fi actionat la ordinele CIA, care l-a dorit pe Basescu la Cotroceni, in schimbul promisiunii ca va succeda lui Basescu la Cotroceni.


Este greu, daca nu imposibil de verificat asemenea afirmatie, dar este clar ca ceva s-a intamplat la PSD. Daca ar fi mers la urne macar atatia pesedisti cati au mers la mitingurile anti Basescu si ar fi votat DA, situatia era in mod evident alta, in sensul ca joaca cu procentele de dupa vot n-ar mai fi fost atat de usoara. Cum s-au dat bani, tricouri, mici, bere, daca, sa zicem, asta i-ar fi mobilizat pe oameni la miting, se puteau da si in ziua referendumului. Dar in ziua aceea a fost liniste. Parca inghitise pamantul PSD-ul. Nu se stie exact cine sunt vinovatii, daca Geoana singur a putut face asta, cert este ca s-a tradat.


Cred ca social-democratii au fost sfatuiti sa stea frumusel acasa, iar cei care s-au dus, s-au dus cu directiva NU.


Meteahna veche in PSD. In 1996, in turul II pentru alegerea primarului, oficial PSD sustinea una, neoficial avea oameni pusi la sectiile de votare care indrumau alegatorii sa voteze taman invers.Era pe fata!


Desi nimeni nu face public nimic, in PSD ploua cu demisii: vicepresedintele PSD, Ion Stan, si-a anuntat demisia din functiile de conducere detinute in partid ; deputatul Vasile Puscas a renuntat la toate functiile din partid; Victor Ponta a demisionat din functia de vicepresedinte, la fel ca si Liviu Dragnea, iar tavalugul va continua pe masura ce social-democratii se vor dezmetici. Va ploua cu demisii, dar, ar fi interesant de vazut ce soarta va avea Mircea Geoana al carui cap este cerut.


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.