Tiganca imputita

Tiganca imputita

0 421


Intr-o Europa in care discriminarea rasiala, de sex ori orientare sexuala sunt blamate, presedintele unei tari admise ultima deasupra liniei in Uniunea Europeana isi alinta concetatenii cu epitete care mai de care mai fistichii, asta ca sa se vada pana la Bruxelles ca lui “i se rupe”.


Dupa ce un ziarist a fost numit gaozar, o ziarista a fost invitata de urce pe masa sa-i arate ce stie el in materie de prim – ajutor, asta ca sa ne referim doar la doua dintre cele mai recente izbucniri ale presedintelui, a fost randul altei ziariste sa afle ca presedintele a primit educatie pe marginea drumului si in port.


Aflat la cumparaturi la Selgros, spre a poza in om popular, Traian Basescu a fost filmat cu telefonul mobil de o jurnalista de la Antena 1. Dupa ce, in magazin i s-a adresat cu “mai pasarica” cu gandul probabil la “bunaciunile” din porturi, la iesire, iritat brusc ca a fost pozat (desi banuim ca de-aia s-a dus la Selgros, sa fie vazut) presedintele i-a smuls telefonul ziaristei.


Cand ziarista i-a cerut aparatul, basescu a refuzat sa-l dea, chiar daca I s-a spus ca acesta ar putea fi calificat drept furt si reclamat ca atare la politie. “Chiar sa faci plangere!” a spus Basescu urcand in masina cu telefonul in mana. Ramas deschis, mobilul buclucas a inregistrat si o discutie intre presedinte si sotia sa, amplificand gestul sustragerii cu un limbaj rasist, de mahala. Redam discutia:


„Maria Basescu – I-l dai?


Traian Basescu – Da…La revedere (catre ziaristii care il filmau in curtea supermarketului – n.red)! Cat era de agresiva tiganca asta imputita! … Nu stiu, Maria … da` … trebuia sa i se intample odata …”


Se simte ca Basescu si-a reluat locul in fruntea tarii.


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.