Baby Expo – Sarbatoarea bebelusilor si a copiilor

Baby Expo – Sarbatoarea bebelusilor si a copiilor

0 379

Vineri, 25 mai 2007, la Brasov incepe cea de-a doua editie a salonului Baby Expo, dedicat nou-nascutului, copiilor intre 0-5 ani, viitoarelor mamici si tinerilor parinti. Expozitia va fi deschisa timp de trei zile, 25-26-27 Mai, la Sala Sporturilor din Brasov.


Peste 55 de companii vor prezenta la BABY EXPO o gama completa de produse si servicii pentru copii intre 0-5 ani si viitoare mamici: articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, produse alimentare si de igiena, cosmetice, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni pentru camera copilului, vestimentatie pentru gravide, baby-sitting, cadouri, carti si CD-uri educative, organizator botez si petreceri pentru copii, gradinite, asigurari, auto etc.


?


O multime de suprize pentru cei mici


De asemenea, Salonul BABY EXPO a pregatit pentru copii si o multime de surprize: spatiu de joaca cu tobogane, casute, balansoare, leagane, competitia Bebelusilor care merg de-a busilea, face-painting cu Heidi – zana cea buna ii asteapta pe toti copiii pentru a-i transforma cu bagheta ei magica in personaje de poveste. Picturile pe fata originale si pline de magie sunt specialitatea ei; Clovni care ii vor distra pe cei mici cu baloane modelate in cele mai neasteptate forme si culori, precum si mascote indragite care vor antrena copiii la joaca si distractie.


Pe baza biletului de intrare sau a invitatiei parintii vor putea participa la tombola si au sansa de a castiga multe premii oferite de companiile participante. Intrarea la expozitie costa 3 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii.


Salonul va fi deschis de vineri, 25 mai, pana duminica, 27 mai, intre orele 10.00 si 19.00, la Sala Sporturilor din Brasov.


Informatii suplimentare pe : www.babyexpo.ro.

Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.