De paza la sectiile de votare

De paza la sectiile de votare

0 289

10.000 de jandarmi vor asigura paza sectiilor de votare, a buletinelor de vot, in perioada 18-20 mai.


In perioada desfasurarii referendumului, Jandarmeriei Romane ii revin urmatoarele obligatii: preluarea buletinelor de vot de la imprimeriile care le-au tiparit, transportul acestora, sub paza, in locurile de pastrare stabilite si asigurarea pazei acestora, instituirea pazei la sectiile de votare si instalarea dispozitivelor de ordine si siguranta publica in zona sectiilor de votare; in data de 19-20 mai a.c. asigurarea pazei sectiilor de votare, asigurarea ordinii si sigurantei publice in zona adiacenta sectiilor de votare si asigurarea pazei transportului documentelor cu rezultatele votarii de la sectiile de votare la birourile electorale de circumscriptie.


Jandarmeria va asigura paza Biroului Electoral Central, a celor 41 de Birouri Electorale Judetene, precum si a 3602 sectii de votare din 812 localitati, dintre care 497 sectii de votare in Bucuresti.


De asemenea, cei peste 10.000 de jandarmi vor urmari respectarea prevederilor legale privind comercializarea bauturilor acoolice in zona sectiilor de votare pe timpul referendumului.


?


?Maria Calugaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.