Mirel Rădoi a demisionat de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi a demisionat de la Universitatea Craiova

0 136

U Craiova a anunțat despărțirea de Mirel Rădoi, după ce antrenorul a decis să demisioneze, în urma înfrângerii suferită în Cupa României, cu FC Argeș, scor 1-2.

Drumurile dintre Universitatea Craiova și antrenorul Mirel Rădoi s-au despărțit. Totodată, Știința s-a despărțit și de stafful tehnic format din Mihai Ianovschi, Vergil Andronache, Horațiu Baciu și Robert Tufiși. Pentru următoarele două meciuri, echipa va fi condusă de Dragoș Bon și Ionuț Stancu, în timp ce preparatori fizici sunt Cătălin Tudor și Daniel Ene, iar antrenor cu portarii Daniel Tudor”, a scris U Craiova, pe Facebook.

Mirel Rădoi l-a acuzat pe Sorin Cârțu că prin declarațiile sale a destabilizat echipa. Tehnicianul a fost deranjat de reproșurile pe care președintele clubului i le-a adus după înfrângerea din derby-ul Craiovei.

I-am rugat mereu pe jucători să spună ce îi deranjează. Nu le-am spus că plec, acum le voi spune. Dacă președintele clubului face astfel de declarații fără să vorbească cu mine, să vină în locul meu. Eu nu am zis că am ceva cu el, eu am spus că sunt lucruri care m-au deranjat și pe care nu le-am acceptat niciodată. Am cugetat asupra deciziei și acum am luat decizia”, a precizat Rădoi.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.