La Brasov, deseurile vor putea fi colectate selectiv

La Brasov, deseurile vor putea fi colectate selectiv

0 489

Marti, la Brasov, a fost lansat programul de colectare selectiva a deseurilor, sub titulatura „Pentru ca fiecare lucru are locul lui”. Initiatorii sunt societatea de salubrizare „Urban” SA, Primaria orasului si Eco Rom Ambalaje SA.


Programul presupune instalarea unor platforme, pe care sunt amplasate patru containere pentru deseuri de sticla (verde), plastic (galben), hartie si carton (albastru) si inca doua pubele pentru deseuri electrice si electronice. Deocamdata, au fost amenjate patru astfel de platforme in cartierele Astra, Racadau, Schei si Noua. Platformele sunt inchise cu plasa de sarma, iar accesul locatarilor in incinta platformelor se face pe baza de cheie.


Intentia organizatorilor este ca pana la sfarsitul anului sa se amenajeze in tot municipiul aproape 200 de astfel de platforme, costul uneia fiind de 17.000 de lei.


In cadrul acestui program, Urban SA vine cu utilajele, forta de munca si logistica, Eco Rom Ambalaje SA participa financiar si logistic cu recipienti si materiale de informare, iar Primaria contribuie cu eliberarea avizelor de amplasare a punctelor de colectare.


?


?Maria Calugaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.