Studiile recunosc – Producţia mondială de spermatozoizi s-a redus!

Studiile recunosc – Producţia mondială de spermatozoizi s-a redus!

0 256

Se pare că producţia mondială de spermatozoizi s-a redus cu ca. 60%, în ultimii 40 de ani, spun nişte studii de prin Occident.
Mai mult, se pare că cei rămaşi sunt de o prostie crasă și produc numai retardaţi și cretinoizi, pentru că altfel nu se explică tot ceea ce se întâmplă într-o parte semnificativă a lumii, considerată evoluată.
Aparent, vina o poartă doar bărbaţii, că sunt beţivi, mănâncă gras, nu fac destulă mişcare, fac burtă, dar nimeni nu spune că și „ovalele” feminine, cu durerile lor constante de cap, cu apetitul lor exacerbat pentru scandal și cârcoteală, cu nemulţumirile lor permanente, cu pretenţiile lor de a duce și gunoiul, dar de a fi și macho la ceas de seară, au un rol masiv de descurajare faţă de spermatozoizii timizi și sensibili…, ai bărbatului!
Astfel, grupul intelectual, romantic şi artistic al acestora, a intrat într-o criză existenţială, cedând locul adunăturii de mitocani subinterjecționali, numiţi și spermatozoizi de bulevard.
Sigur, studiul evidenţiază modul nesănătos de viaţă al bărbatului, alimentaţia sa plină de chimicale, precum și vizionarea de prea multe filme pornografice, în care femeia este idealizată în mod exacerbat, în sensul că pe lângă un corp divin, ea mai posedă şi un suflet și un spirit profund uman, mult umor, și reţinere la comentarii, fiind gata pentru orice fantezii erotice, ceea ce este total eronat.
Acest lucru devine clar când se termină filmul și dai ochii cu nevasta reală, ruptă parcă din filmul The Mummy, după ce a bătut şniţelele în bucătărie…!
Să fie clar, nu există femeie aşa cum și-o imaginează bărbaţii, să cânte la harpă în curul gol, să meargă în poante la bucătărie ca să taie ceapa pentru tocăniţă, după care să aspire toată casa de praf, iar la sfârşit să stea cum o pui…, că nu stă…!
Dar studiul rămâne totuşi valabil…, bărbaţii nu mai sunt ce-au fost odată, și nici nu rămân pe altă dată…!

P.S.
Cică a căzut o rachetă în Polonia…!
El Comandante.

Jean Maurer
Sursa: facebook.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.