Ori Basescu, ori PNL-ul!

Ori Basescu, ori PNL-ul!

0 280

In cazul in care, la referendumul din 19 mai, romanii dovedesc inca o data simpatia si sustinerea pentru Basescu, se anunta noi schimbari serioase in politica romaneasca. Vicepresedintele liberal Dan Radu Rusanu a anuntat ca parlamentarii PNL sunt dispusi sa demisioneze daca presedintele suspendat va reusi sa adune la referendum opt milioane de voturi in favoarea sa.


?


Afirmatia lui Rusanu vine dupa ce Traian Basescu a spus in repetate randuri ca, in cazul unei reconfirmari in functie, ar fi normal ca Parlamentul sa fie dizolvat sau ca senatorii si deputatii care au votat pentru supendare sa isi dea demisia. „Cei 322 care am votat impotriva domnului Basescu avem in spate cam 8 milioane si ceva de voturi. Daca domnul Basescu ia mai mult de 8 milioane atunci ne vom da demisia, dar hai sa vedem cu cat castiga referendumul”, a declarat Rusanu.


?


Potrivit celor afirmate de Rusanu, in cazul in care Traian Basescu va reveni in functie la Palatul Cotroceni, acesta va trebui sa colaboreze cu acelasi Guvern condus de Calin Popescu Tariceanu, dar si cu aceleasi partide politice. „Daca Traian Basescu va intelege ca cu actuala Constitutie presedintele nu poate fi jucator, ci doar arbitru, inseamna ca suspendarea lui a fost un lucru bun“, a declarat deputatul PNL.


?


?Maria Calugaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.