Garda de Mediu face „curatenie” in Brasov

Garda de Mediu face „curatenie” in Brasov

0 213

Garda de Mediu face „curatenie” in Brasov


Imediat dupa 1 mai, adica in 2, inspectorii Garzii de Mediu Brasov au efectuat controle in zonele asaltate de turisti in Ziua Muncii, ceea ce nu i-a multumit nici pe departe, avand in vedere ca zona verde s-a transformat intr-o adevarata rampe de gunoi.


Inspectorii Garzii de Mediu sunt pusi pe fapte mari, ei amenintand cu amenzi intre 37 de milioane de lei si un miliard de lei vechi primariile Moeciu, Bran, Predeal si Zarnesti, precum si administratia Parcului National Piatra Craiului si Bucegi, dar si Compania Nationala de Drumuri Nationale. Asta, pentru ca, in Bran, in Valea Simonului, in zona Timisului de Jos si de Sus si in zona rezervata a Pietrei Craiului au fost decoperite foarte multe nerguli in ceea ce priveste curatenia. Mai mult, inspectorii in cauza sustin ca locuitori ai comunei Bran au aruncat gunoiul menajer direct in apa.


De altfel, Bran-Moeciu este una dintre zonele cu cele mai mari probleme in cea ce priveste canalizarea, aceasta din urma nefiind rezolvata. Desi exista mai mult de 5.000 de pensiuni in zona, aproximativ 10% dintre ele sunt autorizate din puct de vedere al Mediului.


M.O.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.