Steaua eliminata din Cupa Romaniei

Steaua eliminata din Cupa Romaniei

0 179

Echipa Politehnica Timisoara s-a calificat in finala Cupei Romaniei la fotbal, dupa ce a reusit sa elimine, in semifinale competitiei, cu scorul de 1-0 (1-0), formatia Steaua Bucuresti.

Unicul gol al partidei care s-a disputat pe stadionul Valentin Stanescu din Giulesti, a fost marcat de McKain, in minutele de prelungire ale primei reprize.
La finalul partidei patronul Stelei, Gigi Becali a afirmat ca de la echipa nu va pleca deocamdata nimeni, nici membrii ai staff-ului tehnic si nici jucatori. „Nu va mai ganditi la demisia lui Olaroiu pentru ca el nu pleaca pana la sfarsitul sezonului. Nu e niciun fel de tragedie la Steaua si nu pleaca nimeni deocamdata. Oricum ma asteptam la mai mult, probabil este si un blocaj, eu unul nu gasesc nicio explicatie. Era important sa prindem finala ca sa ne asiguram locul intr-o cupa europeana”, a afirmat Gigi Becali, patronul formatiei din Ghencea.

Managerul general Mihai Stoica, a declarat la sfarsitul meciului cu Poli ca nu vrea sa comenteze nimic in legatura cu potentiala demisie a tehnicianului Cosmin Olaroiu. „Nu vreau sa comentez, pentru ca nu am incredere in aceste declaratii. Eu l-am sustinut mereu pe Oli si nu pot sa-mi schimb opiniile mai ales ca nu el este principalul vinovat, ci doar unul dintre vinovati, ca si mine”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.