Mari miscari de romani!

Mari miscari de romani!

0 457

Sarbatorile pascale au produs mari miscari ale romanilor de pretutindeni, atat din tara cat si din afara ei. Biroul de Presa al Politiei Rutiere

din Ministerul de Interne anunta ca in perioada sarbatorilor pascale au tranzitat frontierele tarii aproximativ 176.000 de cetateni romani, dintre care 87.000 au parasit Romania pentru scurte vacante. In mini vacanta de Paste romanii din tara au ales ca destinatii sudul Europei, Bulgaria fiind tinta preferata (majoritara).


Traficul rutier a cunoscut nivele extrem de ridicate. Cum era de asteptat cel mai aglomerat drum national ramane DN1. Poate ca noul ministru al transporturilor, (Orban este brasovean) va reusi sa introduca rapid in lucru – Ocolitoarea Ploiesti si Autostrada Bucuresti Brasov. Pe locul doi se afla intrarea/iesirea in/din tara.


In ceea ce priveste regimul circulatiei rutiere, MI informeaza ca au fost inregistrate 49 de accidente soldate cu 11 morti si 46 de raniti grav. De la Biroul de presa al Politiei Rutiere, ofiterul de presa Liviu Malureanu informeaza:


Pentru asigurarea fluentei circulatiei rutiere si pentru siguranta deplasarilor cetatenilor, Politia Rutiera actioneaza cu efective sporite pe principalele artere de circulatie, in punctele cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere si la orele cu trafic intens”.


Este interventia clasica de care ar trebui sa se tina cont.


In final, pentru ca tot se practica, o urare: CHEF DE MUNCA ROMANI!


?


Vlad T.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.