Destramarea Aliantei D.A. va fi oficializata miercuri

Destramarea Aliantei D.A. va fi oficializata miercuri

0 220

Liderii PD au convocat, pentru miercuri, Colegiul Director al partidului, pentru a oficializa destramarea Aliantei D.A. si pentru a incepe demersurile initierii unei noi strategii politice.


De fapt, se pare ca aceasta convocare este necesara mai mult pentru ca democratii sa analizeze situatia eliminarii PD din Guvern de catre premier.


Pentru a anula Alianta D.A. PNL-PD, democratii trebuie sa convoace Consiliul National de Coordonare al PD, singurul organism statutar care are dreptul sa denunte un protocol de alianta al partidului. Potrivit Statutului PD, „Consiliul National de Coordonare aproba si anuleaza aliantele politice, electorale si politica de coalitie parlamentara si/sau guvernamentala”, iar „Colegiul Director National aproba initierea si punerea in practica de catre Biroul Permanent National a politicii de aliante a partidului”.


De asemenea, miercuri se va discuta si despre initierea viitoarei strategii politice a PD, avand in vedere ca acum se afla in opozitie.


PD a anuntat inca de saptamana trecuta, dupa ce premierul a decis scoaterea democratilor de la guvernare, ca se va adresa tribunalului pentru ruperea Protocolului Aliantei D.A.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.