Cele 10 etape ale Agendei Haosului – Resetarea lui Klaus Schwab

Cele 10 etape ale Agendei Haosului – Resetarea lui Klaus Schwab

0 328

Aceste operațiuni nu au apărut de nicăieri, iar sub conducerea câtorva minți bolnave dar hotărâte, precum cea a lui Klaus Schwab, au făcut parte dintr-o pânză cu ochiuri mari a cărei eficacitate impresionantă o măsurăm acum.
Schematic, putem descompune această pânză, această Agendă a Haosului, în zece pași cheie:
1 Sindicalizarea castei globalizate și țeserea unei coeziuni de durată: acest prim pas a constat, în anii 2000, apoi în 2010, în formarea unei conștiințe comune de castă și în construirea unor relee solide pentru transmiterea unor acțiuni concertate. Aceasta a fost printre altele, de exemplu, munca organizației Young Global Leaders din Davos (lansată în 2004)
2 Concentrarea mass-media pentru a construi hegemonia culturală: acest pas decisiv a început în anii 2000 în democrațiile occidentale, dar a atins apogeul odată cu dominația covârșitoare a Google și Facebook, care captează valoarea informațiilor și au un primat asupra acesteia. Evacuarea lui Donald Trump din rețelele de socializare va fi dezvăluit proiectul final. Această etapă la noi a avut ca prim actor GDS, imediat după vizita lui Soros în România.
3 Industrializarea „narațiunii” protecției, pentru a justifica dominația: nicio dominație hegemonică durabilă, nici o luptă împotriva populismului fără o industrializare a discursului protecției popoarelor după castă. Acesta a fost, de exemplu, proiectul lui Bill Gates, demarat în 2010, privind vaccinarea globală, care s-a bazat pe o constelație impresionantă de organizații pe care el însuși le-a fomentat, precum GAVI sau CEPI. Datorită acestei industrii globale, casta poate linişti vigilenţa popoarelor convingându-le pe acestea că le protejează.
4 Conștiințe uimitoare cu șocuri sistemice: apariția epidemiei de COVID 19 a arătat ce este capabilă casta să-și implementeze Agenda Haosului. Folosirea șocului epidemic, instrumentalizarea lui politică, pentru domesticirea popoarelor și depășirea rezistenței este o ispravă prodigioasă care nu ar fi fost posibilă fără industrializarea prealabilă a mass-media, a coluziunii dintre interesele publice, politice și private și a discursului dominant.
5 Generalizarea fricii ca mod de guvernare: corolarul esențial al acestei strategii de șoc este frica ca mod de guvernare. Managementul COVID a arătat cum această teamă a fost inteligent orchestrată, de exemplu prin punerea în scenă a rapoartelor zilnice privind numărul de presupuse decese din cauza virusului, chiar și atunci când, după toate probabilitățile, cifrele deceselor au fost umflate artificial pentru a menține „frica”. Bravo Arafat !
6 Transformarea adversarilor în țapi ispășitori: această manevră a stat încă de la început în centrul managementului COVID. Toți cei care îndrăznesc să conteste propaganda sunt aruncați în conspirație și acuzați că sunt sursa tuturor relelor societății. Politica de segregare a celor nevaccinați a arătat acest lucru din plin.
7 Accelerarea transferului de suveranitate către organismele multilaterale sub control : acest pas esențial a avut loc datorită înlăturării lui Donald Trump. Odată cu sosirea lui Joe Biden la putere, casta globalizată a reușit să-și reia hobby-urile pe drum: reuniunile COP 21, summiturile G 7, 8, 20. În Europa, s-a decis asupra a numeroase transferuri de suveranitate în diverse domenii, inclusiv în domeniul sănătății și s-a trecut la fapte călcând sistematic în picioare Constituția.
8 Punerea populațiilor sub supraveghere constantă: această dimensiune esențială a Agendei Haosului nu se limitează la implementarea urmăririi contactelor susținută de Great Reset a lui Schwab. Include diverse măsuri liberticide, precum * limitarea liberei circulații a persoanelor în funcție de statutul lor de vaccinare, dar și
* generalizarea recunoașterii faciale,
* autorizarea dronelor în viața de zi cu zi,
* înființarea de dosare unice de populație,
* integrarea consemnării opiniilor filozofice.

9 Orchestrarea dominației financiare a națiunilor: Criza COVID a dus la o explozie a datoriilor globale, atât publice, cât și private. Cine spune datorie spune si creditor, iar intrarea debitorului in dependenta fata de creditorul sau. În timp ce GAFAM-urile s-au îmbogățit cu zeci sau sute de miliarde, statele și-au pierdut definitiv toată autonomia financiară față de băncile centrale și finanțele americane prin împrumuturi pentru a evita înfrângerea.
10 Preluarea controlului monedelor: această fază finală, denumită în mod regulat Marea Resetare Monetară, se va desfășura în mai multe etape, inclusiv stabilirea monedelor digitale și stabilirea unei politici fiscale în concordanță cu punctele de vedere ale Teoriei Monetare Moderne (MMT)Această politică va zdrobi clasele de mijloc și va crea paradisuri fiscale pentru bogați. Implementarea monedei euro digitale este programată pentru 2023, dar este probabil ca Marea Resetare Monetară să aibă loc în 2024.

În cele din urmă, Agenda Haosului se va încheia atunci când votul universal va fi golit de substanța sa și când guvernarea globală va înlocui concertul Națiunilor. În acest univers distopic vor rămâne două caste: „de neatins” care trăiesc din banii elicopterului plătiți de castă și globalizații, care vor fi singurii care vor avea acces la profit.

Sursa: incorectpolitic.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.