Rapid Bucuresti si-a platit datoria fata de Poli Iasi

Rapid Bucuresti si-a platit datoria fata de Poli Iasi

0 231

Clubul de fotbal Rapid Bucuresti a anuntat ca si-a platit datoria de 189.500 de dolari fata de clubul Poli Iasi in contul transferului lui Daniel Pancu, din 1999, de la Rapid la Cesena, si i s-a ridicat sanctiunea de neprogramare pentru meciul cu FC Arges, din etapa a 25-a a Ligii I.

„Rapid si-a platit datoria catre Poli Iasi si, astfel, va putea fi programata in meciul cu FC Arges”, a declarat, secretarul Comisiei de Disciplina a FRF, Mircea Cezar Ionescu.
Presedintele lui Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat marti, pentru NewsIn, ca in contul clubului iesean inca nu au intrat banii de la Rapid, dar ca a primit asigurari ca giulestenii vor efectua plata in cel mai scurt timp: „Deocamdata, nu am primit niciun ban. Asteptam in continuare. M-a sunat domnul Constantin Zotta de la Rapid si mi-a spus sa stam linistiti ca vom primii bani in cel mai scurt timp. Ne-a asigurat ca intentioneaza sa plateasca suma de 189.500 de dolari. Daca ne-a anuntat ca platesc, probabil o vor face, dar sunt probleme de circuit bancar si cred ca va dura vreo doua zile pana vor intra banii in cont”, a spus Boca.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.