ZONELE MIRACULOASE ALE ROMANIEI

ZONELE MIRACULOASE ALE ROMANIEI

0 1200

In Romania sunt zone in care pamantul „pulseaza”.


Plantele cresc miraculos, clima este echilibrata, oamenii care locuiesc ori ajung acolo sunt dominati de o profunda stare de bine.


?


Sunt locuri cu o incarcatura energetica extraordinara.


Unul dintre ele se afla la intersectia paralelei 45, situata la jumatatea emisferei nordice, cu meridianul 25, longitudine estica, meridian care marcheaza jumatatea Europei pe directia est-vest.


Zona acopera o mare parte din judetul Valcea si are o caracteristica incredibila: o linie de anomalie geomagnetica nula. O zona in care toate fortele (inclusiv gravitatia) actioneaza ca in manualele de fizica. Adica perfect. Sunt ceea ce se cheama „conditii de laborator”.



Dupa numeroase cercetari si experimente, un grup romano-austriac, coordonat de prof.roman Al. Maruta, a ajuns la concluzia uimitoare ca aria respectiva reprezinta un centru energetic de exceptie care influenteaza direct atat mediul, cat si oamenii.


Bioenergeticienii care au participat la cercetari au sesizat aproape instantaneu „bariera”, locul unde au intrat sub influenta – benefica, au spus ei – a energiilor pamantului.


Ca reper, zona incepe pe undeva pe Dealul Negru (intre Pitesti si Ramnicu Valcea, venind dinspre Bucuresti), cam prin dreptul comunei Budesti, si se intinde in sus, pe Valea Oltului, pana catre Sibiu…


?Acelasi grup de cercetatori a constatat ca, in cadrul acestei zone energetice, exista „puncte” – depistate prin biodetectie – care raspund unor stimuli si, mai mult, au capacitatea de a transmite „informatia” pe suprafete de zeci de mii de kilometri.


Ca experiment, in locurile respective, a fost „plantata” o substanta „pozitiva” cu structura minerala. Confirmarea faptului ca punctele energetice au fost corect localizate a venit dupa numai un minut. Brusc a inceput sa adie vantul, s-au amplificat toate mirosurile floricole ori ale plantelor din apropiere, atmosfera a devenit calma, aproape incremenita si toate persoanele prezente la experiment au avut deodata o „stare incredibila de bine”.


Faptul ca zona este „vie” si puternic incarcata energetic a fost resimtit chiar in perioada in care se faceau cercetari (acestea s-au intins pe 2-3 ani). In locurile in care s-au facut experimente multiple intr-un interval scurt au fost constatate modificari climaterice esentiale.


Fara ca fenomenul sa fi fost prognozat, s-au adunat nori Cyrus, s-a ridicat sensibil panza freatica in locuri unde era, de multi ani, deficitara, atmosfera s-a ionizat puternic. Plantele au reactionat vizibil si in anii imediat urmatori parca au luat-o razna.


Nu intamplator, spun specialistii, in zona de puternica energie pozitiva se afla o adevarata concentrare de statiuni balneoclimaterice: Calimanesti, Caciulata, Ocnele Mari, Baile Olanesti, Baile Govora.


Efectul curativ al apelor minerale si sulfuroase din zona este amplificat de acest echilibru aproape perfect. Bolnavii care merg in statiuni sa-si trateze anumite afectiuni si beneficiaza vreme de cateva saptamani de efectele energetic pozitive ar putea sa se vindece, teoretic, si fara curele de apa…


?


Iza M.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.