Mihai Stoica: E inadmisibil si inacceptabil ce se intampla in Giulesti

Mihai Stoica: E inadmisibil si inacceptabil ce se intampla in Giulesti

0 242

Mihai Stoica managerul general al clubui FC Steaua Bucuresti, a declarat, duminica seara dupa derbiul cu Rapid, castigat cu scorul de 3-2, ca spera ca gruparea „alb-visinie” sa fie sanctionata dupa ce in timpul meciului s-a aruncat in teren cu diverse obiecte care sustine ca i-au lovit pe jucatori.
„E inadmisibil si inacceptabil ce se intampla in Giulesti. Atatea injuraturi n-am primit niciodata in viata mea. Sper acum, ca s-a aruncat in teren cu torte, petarde, obiecte, au fost loviti jucatorii, sa se ia masuri impotriva Rapidului. Am fost injurat in permanenta si nu am ripostat”, a spus Stoica.
Derbiul Rapid – Steaua a fost intrerupt un minut, in minutul 20, din cauza ca, la un corner pentru oaspeti, ce trebuia sa fie executat de Elton, suporterii din Peluza a II-a a stadionului Giulesti-Valentin Stanescu au aruncat in teren cu brichete si bete de steag. Tinta obiectelor era brazilianul Stelei, care a refuzat sa execute cornerul, iar arbitrul slovac Lubos Michel a intrerupt pentru scurt timp jocul. In acest timp, la statia de amplificare a arenei giulestene s-a facut apel catre suporteri sa nu mai arunce in teren cu obiecte, deoarece FC Rapid risca sanctiuni.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.