Novak Djokovic eliminat de oficialități de la Australian open – viza lui...

Novak Djokovic eliminat de oficialități de la Australian open – viza lui a fost anulată de autoritățile!

0 252

Iată ca lucrurile nu au fost lăsate la nivelul unei corecte judecăți a instanței, ministerul imigrației din Australia a anunțat că i-a anulat viza jucătorului de tenis Novak Djokovic, liderul clasamentului ATP.
Decizia mai mult sau mai puțin așteptatăde câteva părea cănu va mai veni pentru că Djokovic deja și-a aflat adversarul din primul tur și se pregătea de ceva timp pe Rod Laver Arena din Melbourne.
Așa cum presa australiană anunța deja, avocații lui Nole au pregătit recursul, astfel încât liderul mondial să aibă timpul necesar pentru ca în cazul unui rezultat favorabil să poată juca la Australian Open. Vă reamintim că turneul se va desfășura în perioada 17-30 ianuarie a.c.

Ministrul Alex Hawke nu s-a lăsat
Într-un comunicat difuzat de presă, Alex Hawke și-a motivat decizia în cazul anulării vizei lui Novak Djokovic.
„Astăzi mi-am exercitat prerogativa, în conformitate cu secțiunea 133C(3) din Legea privind migrația, de a anula viza deținută de domnul Novak Djokovic din motive de sănătate și ordine publică, pe baza faptului că este în interesul public să fac acest lucru”, a declarat Alex Hawke.

Ce urmează pentru Novak Djokovic
Abul Rizvi, fost secretar de stat în cadrul Departamentului pentru Imigrări, a explicat care sunt următorii pași după ce o viză este anulată.
Expert în imigrație, acesta a spus că liderul mondial va fi preluat de bărbați înarmați și în uniforme negre, indiferent de locul unde s-ar afla (chiar și pe terenul de tenis).
Va fi dus într-un centru de detenție al imigranților (a mai fost în „Hotelul ororilor”), acolo unde va rămâne până la soluționarea finală a cazului, a recursului.
Tenisul, în Australia, nu mai este un sport ci… politică.(V.T.)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.