Romania a invins fara probleme nationala Luxembourgului

Romania a invins fara probleme nationala Luxembourgului

0 216

Prima reprezentativa de fotbal a Romaniei a invins, cu scorul de 3-0 (1-0), nationala Luxembourgului, intr-un meci jucat in cadrul grupei G, a preliminariilor Campionatului European din 2008.

Partida s-a disputat, miercuri, la Piatra Neamt, pe un teren bun, si in fata a aproximativ 15.000 de spectatori care au asistat la un meci jucat practic la o singura poarta, a oaspetilor.
Golurile echipei Romaniei au fost marcate de Mutu in min. 25, Contra min. 50 si Marica min. 90.
Antrenorul Victor Piturca a trimis in teren urmatoarea echipa: Lobont – Contra, Tamas (D.Stoica min. 87), Goian, S.Radu – Cocis, Radoi, Rosu (A.Cristea min. 51) – Zicu, D.Niculae (Marica min. 66), Mutu.
Un lucru notabil este acela ca Goian a primit un cartonas galben in min. 43 la o simulare in careul advers, si va lipsi in urmatorul meci, datorita cumului de cartonase.
Toti jucatorii echipei nationale au ramas impresionati de atmosfera creata de spectatori la Piatra Neamt si au anuntat ca vor sa joace si urmatoarele partide sub Pietricica. Cel mai probabil, Romania va reveni in urbea moldava pe 6 iunie, atunci cand va intalni Slovenia.
„Cu siguranta vom mai juca la Piatra Neamt pentru ca oamenii sunt dornici sa ne vada. Poate vom mai juca si un amical aici, dar si partida cu Slovenia”, a spus Piti.
„Ne-am simtit ca acasa si le multumim pentru aceasta primire si vrem sa mai jucam aici, dar FRF va fi cea care va decide unde vom disputa urmatoarele meciuri”,a laudat si Briliantul atmosfera din ultimele zile creata in jurul nationalei la Piatra Neamt.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.