Decizii de 4 milioane de dolari

Decizii de 4 milioane de dolari

0 211

Dupa ce premierul s-a lepadat de comportamentul docil ce i-a atras porecla de Moliceanu, dand dovada de fermitate si multa determinare in actiuni, incepand sa castige puncte pretioase in lupta cu presedintele, adversarii sai, ne referim aici la persoanele din preajma lui Traian Basescu “i-au sarit la beregata”.


Printre acuzatiile ce i se aduc se numara si aceea ca deciziile nu-i apartin, el fiind sfatuit de doi consilieri israelieni Artur Finkelstein si Tal Silberstein. Presedintele P.D. Emil Boc a afirmat malitios ca tara este condusa de un cuplu strain.


Si ministrul transporturilor Radu Berceanu ii reproseaza premierului colaborarea cu cei doi israelieni si incearca sa sensibilizeze opinia publica afirmand ca sfaturile consilierilor il costa pe Tariceanu vreo 4 milioane de dolari.


Suma a fost estimata, conform spuselor lui Berceanu, pornind de la discutiile pe care si democratii le-au avut, in 2003, cu Finkelstein si Silberstein. Serviciile celor doi ar fi fost refuzate de catre democrati intrucat acestia erau orientati „exclusiv spre chestiuni negative”. „Au foarte multe idei cum sa-i omoare pe cei din jur”, a aratat Berceanu.


Cine si de ce se teme?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.