Cazul lui Aristotel Cancescu ar putea ajunge pe masa procurorilor

Cazul lui Aristotel Cancescu ar putea ajunge pe masa procurorilor

0 256

Presedintele Consiliului Judetean Brasov, omul de afaceri Aristotel Cancescu, s-ar putea confrunta cu un dosar penal. CNA a decis, in sedinta de joi, sa trimita o sesizare Parchetului cu privire la declaratia pe proprie raspundere pe care a facut-o Aristotel Cancescu in luna ianuarie a acestui an, in care a afirmat ca nu mai are actiuni in alta companie din audiovizual cu exceptia Canet SRL.


Cancescu a trimis, in luna ianurie, o solicitare la CNA de cedare de licente de pe compania Canaris pe compania Canet, el fiind somat de CNA sa precizeze daca mai are actiuni in alta companie decat in Canet. El a depus, astfel, la CNA, o declaratie pe proprie raspundere in care spunea ca nu mai detine actiuni in alte companii care activeaza in domeniul audiovizualului, motiv pentru care CNA a avizat pozitiv cedarea de licente.


La doua zile de la declaratia pe propria raspundere, pe site-ul Consiliului Judetean Brasov a fost publicata declaratia de avere a lui Cancescu, unde se preciza ca acesta detine actiuni in alte doua companii din audiovizual.


Astfel, membrii CNA au decis sa trimita toate documentele la Parchet si sa solicite un verdict cu privire la legalitatea actelor. De asemenea, membrii CNA au precizat ca, in cazul in care declaratia pe proprie raspundere a fost falsa, avizul dat de CNA pentru cesiunea licentelor de pe compania Canaris pe Canet trebuie suspendata. Desi Ralu Filip a vrut sa supuna la vot acest lucru, in cele din urma votul a fost amanat pentru saptamana viitoare.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.