Situatia devine critica la Timisoara

Situatia devine critica la Timisoara

0 237

Federatia Internationala de Fotbal (FIFA) a avertizat luni seara FRF ca pana la date de 23 martie, clubul de fotbal Poli Timisoara, trebuie neaparat sa achite penalitatile financiare pentru folosirea ilegala a palmaresului, numelui si culorilor, iar toate acestea sa ramana in posesia lui Claudio Zambon.

Claudio Zambon este patronul formatiei de liga secunda FC Poli Timisoara.
La auzul acestei vesti, Marian Iancu, finantatorul clubului timisorean de prima liga, a reactionat foarte dur si a declarat ca persoane de la FRF doresc raul lui Poli si, ca urmare, va retrage echipa din campionat.


Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis, acum patru luni, ca FCU Politehnica Timisoara, condusa de Marian Iancu, trebuiesa renunte la culorile alb-violet si sa isi aleaga un alt nume. Ceea ce a mai decis TAS, este faptul ca incepand cu 5 decembrie 2006, FCU trebuie sa achite 5000 de euro despagubiri pentru fiecare zi in care foloseste numele de Poli Timisoara. Astfel, numele, culorile si palmaresul vor ramane in posesia italianului Claudio Zambon.

„Daca aceasta hotarare se va pune in aplicare atunci noi ne retragem din fotbal. E o jignire la adresa Timisoarei si a tuturor banatenilor”, a declarat Marian Iancu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.