Vot unanim pentru aeroport

Vot unanim pentru aeroport

0 229

In cadrul sedintei de vineri a Consiliului Judetean Brasov, a fost supus la vot raportul procedurii de atribuire a contractului de concesiune de lucrari pentru proiectarea-realizarea si operarea Aeroportului International Brasov Ghimbav.


Presedintele Comisiei de realizare a aeroportului din CJ, consilierul independent Iancu Vespasian Augustin, a prezentat plenului o informare completa privind procedura, incepand cu anuntul de?participare si pana la intalnirea finala, cand a fost deschisa oferta finala, negociata cu firma canadiana Intelcan Technosystems si au fost puse la punct cateva detalii privind contractul.


Dupa cum a precizat consilierul, intreaga procedura s-a derulat cu respectarea prevederilor Ordonantei Guvernului nr. 34/2006 si a normelor de aplicare a acesteia, toate elementele legate de desfasurarea licitatiei au fost consemnate in procese verbale, iar deciziile s-au luat de fiecare data in unanimitate de catre Comisia de evaluare, al carei Presedinte a fost insusi seful forului judetean brasovean, Aristotel Cancescu.


Consilierii judeteni si-au insusit in unanimitate Raportul, fiind astfel parcurs si ultimul pas inaninte de incheierea contractului de concesiune. Votul de vineri demonstreaza interesul autoritatilor judetene pentru aceasta importanta investitie, care, alaturi de infrastructura rutiera este in topul preferintelor locuitorilor judetului in ce privesc investitiile.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.